Aktuelle saker

Innbyttekampanje

Ved bestilling av en PRO 4 gir vi deg € 5000 for din gamle utendørsprinter. Eller mota € 3000 for din gamle printer hvis du bestiller en VersaCAMM VS-540i eller VS-640i.

Her finner du litt mer informasjon om kampanjen: Rolands trade-inn kampanje

Nye Roland VersaEXPRESS RF-640

Nye Roland VersaExpress RF-640 er et kupp for en hver skiltmaker eller printshop som ønsker en kostnadsefektiv utendørsprinter. RF-640 leverer høhastighetsprint opp til 50 kvatdrat i timen for posters og banners eller høyoppløste print for fotos om du måtte ønske det. En slik rask og rimelig printer betyr ganske enkelt mer penger i dine lommer.

 

hastighet 1

Hastighet 2

 

Roland SOLJET PRO 4 XF-640, ett printmonster!

Roland har nå lansert SolJet PRO 4 XF-640. Maskinen er en vanvittig rask firefargers printer, som er i stand til å printe med høy kvalitet 720 x 720 dpi 6 pass i 20 kvardratmeter i timen. I raskeste bannermodus printer den opp til 100 kvm pr time.

Printeren benytter Rolands nye ECO-SOL MAX 2 blekk som sørger for raskere tørketid, økt fargerom. Fargekasettene frontmates for enklere bytte av blekk.

Her følger en link til Rolands presentasjon av maskinen på sine hjemmesider: www.rolanddg.com/product/color/color/xf-640/index.html

 

SOLJET PRO-4 XR-640

 

Roland introduserer den større og hurtigere SOLJET PRO 4 med nytt ECO-SOL MAX2 blekk

Roland som er verdensleder innen for produksjon av storformat inkjet-printere og skjæreplottere til profesjonell bruk, lanserer nå SOLJET PRO 4 XR-640, som er bransjens mest avanserte skjæreprinter til dags dato. SOLJET PRO XR-640 kombinerer høy printhastighet med uovertruffen billedkvalitet ved bruk av det nye ECO-SOL MAX2 blekket. Maskinen kan også settes opp med å bruke Lys Sort, slik at de vanskelige gråtonene nå kan printes perfekt. Og selvfølgelig har du også valget med hvitt og/eller metallisk blekk.

ModulMounter

ModulMounter er et modulbasert lamineringsbord som kan utvides i både lengden og bredden. Maskinen kan uvides når du velger å investere i større printere og skjæremaskiner. Leveres som startpakke i 145 eller 165 cm bredde x 300 cm lengde og kan utvides i moduler på 1, 2 eller 3 meter. Leveres med 22 mm multilaminatplater eller 10 mm glassplater med underlys. Muligheter for en rekke tilleggsutstyr som antistatisk trykkluft og høydejusterbare føtter. Siden bordet er modulbasert kommer det opp alle trapper og inn alle dører.

Roland VersaCAMM VS-serien

ClearStar - Lakkering med sprayboks på fotopapir

ClearStar - Lakkering med sprayboks på lerret

Roland VersaUV LEF-12 Desktop UV-LED printer

Den første desktop UV-printeren fra Roland. VersaUV LEF-12. Printer med Eco-UV blekk, CMYK, hvitt blekk og ferniss (matt og glossy lakk for å lage taktile teksturer). Printeren kan printe inntil 1440 dpi på 100 mm tykt media innenfor et areal på 305 x 280 mm. LEF-12 har et eget system for blekksirkulering som reduserer produksjons-kostnadene. Tilkobles via ethernet (nettverk) grensesnitt.

Roland logo

“… for våre kunder er kvalitet og tryggheten av et kjent merke avgjørende ” Svein Øivind Jacobsen Jacobsen Reklameagentur

Våre samarbeidspartnere