Aktuelle saker

Print & Wrap

Turn Up The Volume

SOLJET EJ-640 har blitt utviklet med det for øyet å være en høykvalitetsprinter som både kan gi deg høyt produksjonsvolum å være maksimal kostnadseffektiv.

Maskinen har to 8-kanalers printhoder for å yte makismal hastighet. Og leveres også med ett nytt blekk i 1 liters patroner. Den kan settes opp med 4 eller 7 farger alt etter behov.

Maskinen leveres kompett med VersaWorks programvare og oppruller.

For mer informasjon gå til Rolands Hjemmesider

Ny 40 folie med Controltac-lim

Printfolien skifter navn fra 3M IJ40 til 3M 40C og blir tilgjengelig på lager fra 31. mai. Folien får både Controltac™ og Comply™ teknologi. Tilgjengelig i matt og glossy utgaver. Utmerket for print med inkjet solvent-, uv-, og lateksblekk, i tillegg til silketrykk.

3Ms digitale printfolier har unike egenskaper og fordeler. Med 3M™ Controltac™ klebestoffsystem kan du plassere og reposisjonere folien mange ganger før du endelig trykker den fast, når du er fornøyd. 3M™ Comply™ teknologi gjør at du får en rask boblefri montering, da luften mellom folien og underlaget blir presset ut gjennom kanaler i klebestoffet.

Nye Roland VersaEXPRESS RF-640

Nye Roland VersaExpress RF-640 er et kupp for en hver skiltmaker eller printshop som ønsker en kostnadsefektiv utendørsprinter. RF-640 leverer høhastighetsprint opp til 50 kvatdrat i timen for posters og banners eller høyoppløste print for fotos om du måtte ønske det. En slik rask og rimelig printer betyr ganske enkelt mer penger i dine lommer.

 

hastighet 1

Hastighet 2

 

Roland SOLJET PRO 4 XF-640, ett printmonster!

Roland har nå lansert SolJet PRO 4 XF-640. Maskinen er en vanvittig rask firefargers printer, som er i stand til å printe med høy kvalitet 720 x 720 dpi 6 pass i 20 kvardratmeter i timen. I raskeste bannermodus printer den opp til 100 kvm pr time.

Printeren benytter Rolands nye ECO-SOL MAX 2 blekk som sørger for raskere tørketid, økt fargerom. Fargekasettene frontmates for enklere bytte av blekk.

Her følger en link til Rolands presentasjon av maskinen på sine hjemmesider: www.rolanddg.com/product/color/color/xf-640/index.html

 

SOLJET PRO-4 XR-640

 

Roland introduserer den større og hurtigere SOLJET PRO 4 med nytt ECO-SOL MAX2 blekk

Roland som er verdensleder innen for produksjon av storformat inkjet-printere og skjæreplottere til profesjonell bruk, lanserer nå SOLJET PRO 4 XR-640, som er bransjens mest avanserte skjæreprinter til dags dato. SOLJET PRO XR-640 kombinerer høy printhastighet med uovertruffen billedkvalitet ved bruk av det nye ECO-SOL MAX2 blekket. Maskinen kan også settes opp med å bruke Lys Sort, slik at de vanskelige gråtonene nå kan printes perfekt. Og selvfølgelig har du også valget med hvitt og/eller metallisk blekk.

Roland VersaCAMM VS-serien

ClearStar - Lakkering med sprayboks på fotopapir

ClearStar - Lakkering med sprayboks på lerret

Roland VersaUV LEF-12 Desktop UV-LED printer

Den første desktop UV-printeren fra Roland. VersaUV LEF-12. Printer med Eco-UV blekk, CMYK, hvitt blekk og ferniss (matt og glossy lakk for å lage taktile teksturer). Printeren kan printe inntil 1440 dpi på 100 mm tykt media innenfor et areal på 305 x 280 mm. LEF-12 har et eget system for blekksirkulering som reduserer produksjons-kostnadene. Tilkobles via ethernet (nettverk) grensesnitt.

Roland logo

“… for våre kunder er kvalitet og tryggheten av et kjent merke avgjørende ” Svein Øivind Jacobsen Jacobsen Reklameagentur

Våre samarbeidspartnere