Aktuelle saker

Roland TrueVIS SG2

En ekte partner for din bedrift!

Roland DG lanser nå den nye SG2 serien med storformat inkjet printere. SG2-maskinene er en budsjettvennlig printer serie som leverer firefargers (CMYK) print av høy kvalitetet til en gunstig pris.
 
Det nye TR2 blekket levere flotte farger med et større fargerom en det som før var mulig med CMYK oppsett. TR2 blekket tørker også hurtigere og er sertifisert både av 3M og Avery for samme dags laminering, 6 timer. Blekket har også GREENGUARD Gold sertifikat for sikker innendørs montering i de mest sensitive lokaler som sykehus og skoler.
 
TrueVIS SG2 maskinene har flere av de samme innovasjonene som VG2-serien som gir mer effektiv produksjon. Mindre og raskere vedlikehold, nye funksjoner for raskere print & cut produksjon. Ny versjon 6 av VersaWorks RIP-programmet med flere funksjoner.
 
TrueVIS SG2 kommer i tre bredder 750cm, 137cm og 160cm
 
Priser
 

TrueVIS SG-300      Kr  95 000,-
TrueVIS SG-540      Kr 119 000,-
TrueVIS SG-640      Kr 139 000,-


Husk! Spør oss gjerne om leasingpris. 

Print & Wrap

Turn Up The Volume

SOLJET EJ-640 har blitt utviklet med det for øyet å være en høykvalitetsprinter som både kan gi deg høyt produksjonsvolum å være maksimal kostnadseffektiv.

Maskinen har to 8-kanalers printhoder for å yte makismal hastighet. Og leveres også med ett nytt blekk i 1 liters patroner. Den kan settes opp med 4 eller 7 farger alt etter behov.

Maskinen leveres kompett med VersaWorks programvare og oppruller.

For mer informasjon gå til Rolands Hjemmesider

Ny 40 folie med Controltac-lim

Printfolien skifter navn fra 3M IJ40 til 3M 40C og blir tilgjengelig på lager fra 31. mai. Folien får både Controltac™ og Comply™ teknologi. Tilgjengelig i matt og glossy utgaver. Utmerket for print med inkjet solvent-, uv-, og lateksblekk, i tillegg til silketrykk.

3Ms digitale printfolier har unike egenskaper og fordeler. Med 3M™ Controltac™ klebestoffsystem kan du plassere og reposisjonere folien mange ganger før du endelig trykker den fast, når du er fornøyd. 3M™ Comply™ teknologi gjør at du får en rask boblefri montering, da luften mellom folien og underlaget blir presset ut gjennom kanaler i klebestoffet.

Nye Roland VersaEXPRESS RF-640

Nye Roland VersaExpress RF-640 er et kupp for en hver skiltmaker eller printshop som ønsker en kostnadsefektiv utendørsprinter. RF-640 leverer høhastighetsprint opp til 50 kvatdrat i timen for posters og banners eller høyoppløste print for fotos om du måtte ønske det. En slik rask og rimelig printer betyr ganske enkelt mer penger i dine lommer.

 

hastighet 1

Hastighet 2

 

Roland SOLJET PRO 4 XF-640, ett printmonster!

Roland har nå lansert SolJet PRO 4 XF-640. Maskinen er en vanvittig rask firefargers printer, som er i stand til å printe med høy kvalitet 720 x 720 dpi 6 pass i 20 kvardratmeter i timen. I raskeste bannermodus printer den opp til 100 kvm pr time.

Printeren benytter Rolands nye ECO-SOL MAX 2 blekk som sørger for raskere tørketid, økt fargerom. Fargekasettene frontmates for enklere bytte av blekk.

Her følger en link til Rolands presentasjon av maskinen på sine hjemmesider: www.rolanddg.com/product/color/color/xf-640/index.html

 

SOLJET PRO-4 XR-640

 

Roland introduserer den større og hurtigere SOLJET PRO 4 med nytt ECO-SOL MAX2 blekk

Roland som er verdensleder innen for produksjon av storformat inkjet-printere og skjæreplottere til profesjonell bruk, lanserer nå SOLJET PRO 4 XR-640, som er bransjens mest avanserte skjæreprinter til dags dato. SOLJET PRO XR-640 kombinerer høy printhastighet med uovertruffen billedkvalitet ved bruk av det nye ECO-SOL MAX2 blekket. Maskinen kan også settes opp med å bruke Lys Sort, slik at de vanskelige gråtonene nå kan printes perfekt. Og selvfølgelig har du også valget med hvitt og/eller metallisk blekk.

Roland VersaCAMM VS-serien

ClearStar - Lakkering med sprayboks på fotopapir

ClearStar - Lakkering med sprayboks på lerret

“… for våre kunder er kvalitet og tryggheten av et kjent merke avgjørende ” Svein Øivind Jacobsen Jacobsen Reklameagentur

Våre samarbeidspartnere