Transfer og tekstiltrykk

Termisk materialer som leveres på rull. Produseres speilvendt i skjæremaskiner, plukkes rent og monteres permanent på tekstiler med en varmepresse. Man får et enestående resultat med sterke farger, holdbarhet som overgår silketrykk. Og produksjonen er raskere og mer kostnadseffektiv enn silketrykk. På "tips og triks"-sidene ligger det videoklipp som viser fremgangsmåten for produksjon av tekstilmerker.

 

Siser VideoflexSiser Colorprint
Fantastisk «print & cut» folie for tekstiler! Velegnet for montering på mørke og lyse tekstiler. Colorprint er perfekt for deg som har eco-solvent eller solvent printer og har mulighet for konturskjæring. Passer utmerket til Roland VersaCAMM-maskiner. Du kan nå produsere dine egne profesjonelle transfermerker.

Leveres på rull:
50 cm x 25 m
76 cm x 25 mSiser P.S. Film
Tynn termisk skjærefilm for tekstiltrykk. Folien har lim på bakpapiret, om man skulle være så uheldig å plukke av prikken over i'en så er det bare å legge den på igjen. Vaskbar opp til 80° C. Egnet for trykk på bomull, polyester, lycra m.m. Finnes i 27 farger.

Leveres på rull:
50 cm x 25 mSiser Videoflex

Videoflex er bestselgeren innen transferfolier. Den er lett å skjære, lett å plukke og ikke minst lett å montere. Kan brukes på de aller fleste tekstiler. Finnes i 20 farger og effekter som: Sølv, gull, speil og fluor. Vaskbar opp til 80° C.

Leveres på rull:
50 cm x 30 mSiser Videoflex Fashion

Videoflex med oppsiktsvekkende bra metallisk effekt. Finnes i 6 farger: Gull, sølv, sort, rød og rosa. Passer for de aller fleste tekstiltyper. Vaskbar opp til 30° C.

Leveres på rull:
50 cm x 25 mSiser Videoflex Extra

Videoflex extra er transferfolie for materialer som er vanskelige å montere på. Nylon, skinn og lett silikonbehandlede materialer, som sports-bagger, paraplyer, treningstøy o.l. Finnes i 15 farger. Vaskbar opp til 60° C.

Leveres på rull
50 cm x 30 m

“… for våre kunder er kvalitet og tryggheten av et kjent merke avgjørende ” Svein Øivind Jacobsen Jacobsen Reklameagentur

Våre samarbeidspartnere